We Are DCR

Autobedrijf De Cock

Home / We Are DCR

01

BETROUWBAAR

02

VOORUITSTREVEND

03

ERKEND

OVER DCR

Autobedrijf De Cock staat al sinds 1993 garant voor perfecte dienstverlening en topkwaliteit. En dat altijd aan de correcte prijs.

Ons motto mag dan “Wij doen alles voor jou wagen” zijn, een persoonlijke aanpak is voor ons van het allergrootste belang. Voor ons ben jij steeds nummer 1. We zoeken ook graag samen met jou naar de beste oplossing. Je kan op ons rekenen voor een professionele aanpak – volledig op jouw maat – en dat voor alle automerken. In onze professionele ateliers werken onze experts met de beste producten zodat jij snel weer de baan op kan.

Omdat we een erkend Bosch Car Service Center zijn kan je bij ons met alle merken terecht voor advies, herstel en onderhoud. Je krijgt bij Autobedrijf De Cock dezelfde kwalitatieve onderdelen en expertise maar sneller en voordeliger dan bij de meeste merkgarages.

Dat we een waardevolle partner zijn blijkt niet alleen uit onze erkenning door alle verzekeringsmaatschappijen. Ook mobiliteitsfederatie Traxio erkent ons als een betrouwbare aanbieder van tweedehandswagens, waardoor je kan genieten van een garantie van 12 maanden bij de aankoop van één van onze jonge tweedehandswagens.

Wil je graag meer weten over ons? Laat het ons weten!