Carrosserie

Home / Onze diensten / Carrosserie
Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Is het koetswerk of de lak van je auto beschadigd of vertoont je carrosserie ernstige schade? Dan doe je best beroep op de expertise van Autobedrijf De Cock. Bij Autobedrijf De Cock voeren we alle herstellingen aan je wagen uit in onze state-of-the-art professionele werkplaats en dat aan een correcte en heldere prijszetting.

WAT IS SMART REPAIR

SMART Repair is een verzamelnaam voor een herstelmethode waarmee Autobedrijf De Cock snel en efficiënt herstellingen kan uitvoeren. Deze revolutionaire technologie laat ons toe om de schade aan de wagen rechtstreeks te herstellen zonder dat we een nieuw koetswerkonderdeel moeten bestellen en plaatsen.

SMART Repair biedt een aantal belangrijke voordelen. Het grootste voordeel van deze techniek is dat beschadigde onderdelen hergebruikt worden en niet vervangen. Door het gebruik van SMART Repair kunnen we bovendien sneller en gerichter schade herstellen. Daardoor win je niet alleen tijd, de herstelling kan aan een lagere prijs worden uitgevoerd.

DCR is specialist in Smart Repair en gebruikt deze technieken voor verschillende herstellingen. Onze ateliers zijn hiervoor speciaal ontworpen en voorzien van de nieuwste apparatuur. Ook onze herstellers zijn specifiek opgeleid om deze technieken nauwgezet uit te voeren.

SMART REPAIR HERSTELLINGEN

VOORRUIT HERSTELLEN

Vanaf €75

Autobedrijf De Cock herstelt of vervangt alle autoruiten van ieder automerk, model en leeftijd. Wij zijn erkend als glashersteldienst en verzorgen de volledige opvolging van jouw schadedossier. DCR controleert bovendien altijd vooraf of een sterretje in de voorruit niet kan hersteld worden zonder de volledige voorruit te vervangen. Dat is voordelig voor jou én voor je wagen.

KOPLAMP HERSTELLEN

Vanaf €110

Koplampen krijgen heel wat te lijden onder slechte weersomstandigheden en straatvuil. Bovendien zorgt de Uv-straling van de zon ervoor dat koplampen vergelen of mat worden. Dat heeft niet allen negatieve gevolgen voor het uiterlijk van je wagen en de inruilwaarde ervan, maar vooral op de veiligheid. Met SMART Repair herstellen we jouw koplamp aan een fractie van de prijs van een volledige vervanging.

VELGEN HERSTELLEN

Vanaf €135

Beschadigde of bekraste velgen op een mooie wagen? Daar word je niet meteen happy van … Gelukkig kan je bij Autobedrijf De Cock terecht voor een herstelling in amper een uurtje tijd en aan een extra voordelig tarief.

TIPklik hier als je graag meer wil weten over het herstellen van velgen

INTERIEUR HERSTELLEN

Vanaf €165

Een scheurtje of brandgaatje in je zetel? Krassen op je dashboard? Ook daar kan Autobedrijf De Cock dankzij SMART Repair snel en voordelig korte metten mee maken. Zelfs als je zetel en/of interieur in leder zijn uitgevoerd!

SPOT REPAIR TECHNIEK

Vanaf €165

SPOT Repair staat voor het lokaal spuiten van een kleine beschadiging. Het is dan ook een ideale techniek voor bv. de bumper of spiegelkap van je wagen. Bij Autobedrijf De Cock werken we elke kras of schade door steenslag vakkundig weg. En omdat je geen nieuwe stukken moet bestellen, verloopt de herstelling niet alleen een stuk sneller, ze komt je ook een pak goedkoper uit.

SPOT REPAIR TECHNIEK

Vanaf €110

Hiervoor gebruikt Autobedrijf De Cock het zgn. Paintless Dent Repair systeem. Het zorgt ervoor dat we deuken kunnen herstellen zonder een deel van of zelfs de volledige wagen opnieuw te moeten spuiten. Het is dan ook een techniek die we niet alleen inzetten bij deuken, maar ook bij hagelschade.

TIPklik hier als je graag meer wil weten over uitdeuken zonder spuiten

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN SMART REPAIR

KWALITEIT

Door de speciaal ontwikkelde processen, apparatuur en materialen, voldoet de herstelling aan de hoogste kwaliteitsnormen.

SNELHEID

De meeste herstellingen nemen amper 1 à 2 uur in beslag. En terwijl je wacht, kan je bij Autobedrijf De Cock genieten van een tasje koffie, wifi en multimedia.

VOORDEEL

Omdat we met SMART Repair de schade aan de wagen zelf kunnen herstellen, is het niet nodig onderdelen te demonteren of te vervangen.

DUURZAAM

Dankzij SMART Repair besparen we op werkuren, energie, onderdelen en afvalstoffen. Het leverde ons ook de erkenning op van de stichting Duurzaam Repareren.

BOEK NU JE AFSPRAAK

Geef je wagen de aandacht die hij verdient

Meer weten? Check dan zeker onze site uitdeuken.be